Logo ELK kind

Wie is ELK

De ergotherapeut binnen ons team

Marika Bijl is de ergotherapeut binnen het ELK kinderteam. Sinds 2006 is zij werkzaam in de kinderrevalidatie Blixembosch te Eindhoven en sinds 2013 is zij daarnaast werkzaam bij Ergotherapie Van de Schoor. Marika heeft diverse specifieke na- en bijscholings cursussen gevolgd, zoals de kinderneurorevalidatie, Sensorische integratie, Nederlands ondersteund met gebaren, schrijftraining en CO-OP (coachen bij de uitvoer van activiteiten).

De logopedist binnen ons team

Vanuit logopedie-praktijk Logopédica neemt Angelique Van de Pasch-Korstjaans deel aan het ELK-kinderteam. Angelique is in 2010 afgestudeerd en heeft zich sindsdien aan de hand van diverse cursussen steeds verder gespecialiseerd in specifieke kinder-problematieken, zoals stemstoornissen bij kinderen maar ook sensorische informatieverwerking. Maar ook voor taal- en articulatieproblemen en eet- en slikproblemen kunt u bij Angelique en haar Logopédica-collega's terecht.

De kinderfysiotherapeuten in ons team

De kinderfysiotherapie binnen het ELK team wordt vertegenwoordigd door Kinderfysiotherapie Daelenbroeck in de personen van Marjo Schoonenberg en Rowena van de Meeberg. Marjo en Rowena hebben ruime ervaring in het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0 tot 18 jaar. U kunt bij hen terecht met uw kind voor schrijfproblemen, houdingsafwijkingen, motorische ontwikkelingsproblemen, bekkenbodemproblematiek, orthopedische en neurologische hulpvragen.

Welke kinderen kunnen gezien worden door het ELK-kinderteam?

De drie praktijken bevinden zich op één locatie

Medisch Centrum Bredeweg
Bredeweg 239
6043 GA Roermond

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

Wilt u een SNEL-TEST? Klik hier